showt ja teemaohjelmat

 

Showt ja teemaohjelmat ovat aakkosjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla pääset tarkempaan esittelyyn.

DIVET SHOW by MARKO VAINIO

 

Divet Show on Suomen palkituimman dragartistin; Marko Vainion luoma kansainvälisen tason show, jossa lavalla nähdään kymmenittäin tähtiä meiltä ja
maailmalta upeasti parodioituna!

Show on ollut erittäin kysytty jo 10 vuoden ajan, takana hurjat yli 2000 showta. Katso linkistä esittelyvideo showsta ja tilaa tapahtumaasi yhdellä kertaa vaikuttavan hieno tähtikavalkadi!

Divet Show

EDITH PIAF SHOW

 

Tyylikkäin, koskettavin ja hurmaavin ranskalaisen chanson musiikin Show & Dinner esitys.

- Perinteinen Edith Piaf  onAjaton ja tyylikäs esitys
- Gipsy Jazz Avec Chanson eli Edith Piafin ja muiden ranskalaisten artistien biisejä sovitettuna enemmän Gypsy Jazz tyyliin on menevä musiikillinen ilotulitus
- Swing A Paris avec Antti Sarpila eli ranskalaisia lauluja sovitettuna Swing tyyliin jossa mukana Antti Sarpila solistina on aikuiseen makuun tyylikästä Swing musiikkia.

 

Tia Cohen - Edith Piaf Show - MiminTalli Oy

ELVIS GOSPEL & JOULU

 

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.

 

Kirkkokonserttien ohjelmisto koostuu pääosin Elviksen tunnetuksi tekemistä gospel-kappaleista. Joulukonserteissa mukana on myös kaikkien tuntemia joululauluja.

 

Elvis Gospel kirkkokonsertit joulukonsertit

ELVIS VIHKIMISSEREMONIA

 

Häätilaisuudet ja syntymäpäivät, erilaiset tapahtumat ja erikoistilaisuudet!

Häätilaisuuksissa ”Elvis”, eli Aron toimittaa hääparin ”vihkimisen” Las Vegas-tyyliin! 


Voit tilata "Elviksen" myös seremoniamestariksi esimerkiksi häihin tai syntymäpäiville.

 

Elvis vihkiseremonia MiminTalli Oy

HIETASET

 

Suomen ehdottomasti arvostetuimpiin ja rakastettavimpiin tenoreihin kuuluva Pentti Hietanen konsertoi  yhdessä äärimmäisen taitavan ja ihastuttavan perheensä kera. 

 

Hietasten perheen konsertti rakentuu mm. sekä koti- että ulkomaisista viihde- ja rockmusiikin helmistä vaikkapa kirkkokonsertteihin. Kappaleissa liikutaan monipuolisesti tenorilauluista ja suomalaisista sekä kansainvälisistä hiteistä rokkiin eli Granadasta Deep Purplen Burniin.

Hietaset

HENRIIKKA ROO

 

 

Painovoimaa uhmaava show on rakennettavissa hyvinkin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aina salonkikelpoisista gaalatilaisuuksista ja koko perheen tapahtumista vaikkapa lentävään tankoon nostimella. 

 

Tankotanssiesitykset, standup-maisen hauskat haastattelut Henriikan urasta ja tankotanssista
yleisesti. Tankotanssin pika-alkeet osana ohjelmaa, leikkimieliset tankotanssikilpailut sekä Meet&Greet&Pole -tapaamiset eli vieraat voivat tulla myös itse kokeilemaan tangossa roikkumista tai
ottamaan kaverikuvaa yhdessä Henriikan kanssa.

Henriikka Roo MiminTalli Oy

HERVOTON STAND UP ILTA

 

Hervoton Stand up ilta tuo huumoria ja huippukoomikot viihdyttämään ja naurattamaan kansaa niin yksityis-tilaisuuksiin, ravintoloihin kuin "seurojen taloillekin".
Luvassa on lähes parituntinen pläjäys hersyvän hauskaa huumoria ja komiikkaa kahdelta Suomen huippukoomikolta sekä vierailijoilta.

Hervoton stand up -ilta

ISIEMME TEOKSET

 

Tunnettujen tamperelaisten muusikoiden vesat, eli ne omien vanhempiensa kaikkien arvokkaimmat teokset esittävät mieluisimpiaan kappaleita isiensä tuotannosta.  

 

Isänpäivänä tunnetut rokki-isät saivat viettää juhlapäiväänsä loppuunmyydyn Tampere-talon katsomosta käsin. Koko kansan tuntemien taiteilijoiden sijaan parrasvaloissa loistavat heidän lahjakkaat lapsensa, jotka esittävät isiensä tunnettuja teoksia. Tämä show on myytävänä myös
sovelletuin osin mm. yritystilaisuuksiin.

Isiemme teokset MiminTalli Oy

ISKELMÄN TAIKAA

 

Taitavat ja miellyttäväkäytöksiset tamperelaissolistit Jani Koskinen, Jennika Vikman ja Juha Hildèn esittävät nostalgisia kappaleita vuosikymmenten takaa sisältäen kaikille tuttuja sävelmiä sekä joukossa myös harvinaisia harvemmin kuultuja helmiä. Säestyksestä vastaa Rantavahdit.

 

Unohtumatonta Iskelmän taikaa tuo tyylikkäästi nostalgisia kappaleita yleisönsä kuultaviksi. Tässä lämminhenkisessä ja taidokkaassa esityksessä kuullaan tuotantoa mm. sellaisilta artisteilta kuin Olavi Virta, Laila Kinnunen, Topi Sorsakoski, Ragni Malmstèn, Agents, Brita Koivunen, Kari Tapio.

Iskelmän taikaa soveltuu erinomaisesti mm. Show & Diner tilaisuuksiin, konserttilavoille sekä erilaisiin tapahtumiin.

Iskelmän taikaa MiminTalli Oy

JUSSI AALTONEN PROJECT

 

Hulvattoman hauskaa läppää ja vauhdikasta rock´n´rollia taustabändien säestämänä.

Jussi Aaltonen Project

JUSSI & VALTTERI AALTONEN SHOW

 

Shown päätähtinä loistavat Isä Jussi ja poika Valtteri haastaen toisiaan Manse- ja Suomirockin musiikilliseen mittelöön.

 

Artistien iloisella asenteella, keskinäisellä kemialla ja toistensa tuntemuksellapääsee yleisökin vahvasti mukaan nauttimaan tästä huikeasta illasta kera parhaimpien kappaleiden ja aidon rockelämyksen.

Jussi&Valtteri Aaltonen Show MiminTalli Oy

TANGOPRIMO 

 

 

Tango Primo tarjoaa yleisölleen
kappaleita musiikin eri genreistä sovitettuina hienoiksi fuusiotangoiksi. Mukana on perinteistä kotimaista tangoa, argentiinatangoa ja kokoonpano fuusioi tangoa vaikkapa Abban
tai Michael Jacksonin musiikista. Debreczenin ja Kerosen äänien
yhteensointuvuus yhdistettynä Jokisen virtuoosimaiseen ja improvisoivaan
soittoon takaavat yleisölle nautittavan kokonaisuuden, vieden kuulijan
tulisista rockklassikoista aina herkkiin argentiinalaishenkisiin tulkintoihin.

 

TangoPrimo - tangokuninkaalliset

VIVA LAS VEGAS! -SHOW

 

Viva Las Vegas! –show:ssa voit tavata ”Elvis Presleyn”, ”Roy Orbisonin” ja ”Marilyn Monroen” sekä kuulla heidän kuolemattomia hittejään.

 

Viva Las Vegas! -showssa näet mitä tapahtuu, kun ”Elvis”, ”Roy” ja ”Marilyn”
tapaavat ensi kertaa toisensa. Luvassa on huikeita yksilösuorituksia
sekä upeita yhteisnumeroita!

 

Viva Las Vegas! -show

VOODOO

 

Mentalisti Jose Ahosen uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja

ohjailusta.

Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Vooodoo-show paljastaa ihmismielen saloja
viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja
psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.

Voodoo - Jose Ahonen MiminTalli Oy

XL STAND UP KLUBI

 

XL - Stand up Klubi on monipuolinen, humoristinen kattaus ja läpileikkaus suomalaisesta stand up -komediasta. Illan isäntänä hääräilee monesta sopasta tuttu moninkertainen penkkipunnerruksen maailmanmestari XL Sami joka saa vieraikseen erinomaisen loistavia ns. open mic -koomikoita sekä ystäviään. Ohjelman kesto on n. 75 - 90 minuuttia illasta riippuen.

XL-Stand up - Klubi - MiminTalli Oy

Liity MiminTalli Oy:n ja Ohjelmamyynti.fi -sivuston postituslistalle

Tilaa uutiskirje!