johanna debreczeni

 
Johanna Debreczeni on  ihastuttava Tangokuningatar ja musiikin moniosaaja; laulaja,
juontaja, kouluttaja ja myös etäkeikat tai vaikkapa kirkko- tai
joulukonsertit onnistuu.

Johanna Debreczeni on vuoden 2004 Tangokuningatar


Hän on musiikin moniosaaja; laulaja, juontaja, kouluttaja ja hänet voi tilata myös etäkeikalle.

Johanna tunnetaan loistavana tanssittajana ja onkin kiertänyt pian kaksi vuosikymmentä Suomen lavoja ja tanssipaikkoja sekä käynyt konsertoimassa mm. Saksassa ja Argentiinassa saakka. Tanssimusiikin lisäksi Johannalta taipuvat rock-, pop-, jazz-, bile- ja hengellinen musiikki yhtälailla kuin joulukonsertitkin. Pitkän uran salaisuus Johannalla onkin juuri monipuolisuus.

Johanna Debreczeni on ollut mukana monissa erilaisissa show-projekteissa, joissa hänen upea esiintymistaitonsa on päässyt esille. Uran varrelle on mahtunut mm. laivojen musiikkishowt, pikkukoulurevyitä ja musikaaleja.


Johanna Debreczenillä on ohjelmistossaan erilaisia ohjelmanumeroita konserteista pienempiin esityksiin ja kokoonpanoihin. Hän on myös juontajana ammattilainen. Yritystilaisuuksista messuihin ja ostoskeskuksiin.

Rinnalla soittaa Amorio-orkesteri, jonka liiderinä toimii Mirka Dojan (koskettimet, laulu) ja Mirkan kanssa Johanna esiintyy usein myös duona.

Erilaiset ohjelmakokonaisuudet:

Johanna Debreczeni & Amorio

Johanna ja Amorio tarjoavat tanssijoille monipuolisen tanssi-illan ensitahdeista lähtien viimeiseen valssiin.
Illan aikana kuullaan mm. valssia,tangoa,humppaa,foxia,cha cha chata,salsaa,rumbaa,hidasta valssia,jenkkaa,buggia yms.

Debreczeni & Dojan
Johanna Debreczeni (laulu) & Mirka Dojan (piano & laulu) tarjoilevat tilaisuuteen kuin tilaisuuten sopivaa musiikkia. Yritysjuhlat, syntymäpäivät, baari-illat, musiikkia jazzista poppiin ja kaikkea siltä väliltä.

Joulun kosketus -konsertti
Tunnelmallinen konsertti soveltuu sekä kirkkoihin että juhlasaleihin. Siinä kuullaan perinteisiä ja rakastetuimpia joululauluja. Mukaan mahtuu myös muutamia uudempia kauniita joululauluja. Duona tai koko bändillä.


TangoPrimo -konsertti
Tango Primo tarjoaa yleisölleen kappaleita musiikin eri genreistä sovitettuina hienoiksi fuusiotangoiksi. Mukana on perinteistä kotimaista tangoa, argentiinatangoa ja kokoonpano fuusioi tangoa vaikkapa Abban
tai Michael Jacksonin musiikista. Debreczenin ja Kerosen äänien yhteensointuvuus yhdistettynä Jokisen virtuoosimaiseen ja improvisoivaan soittoon takaavat yleisölle nautittavan kokonaisuuden, vieden kuulijan
tulisista rockklassikoista aina herkkiin argentiinalaishenkisiin tulkintoihin.


Tango Primo on esiintynyt Suomen lisäksi mm. Argentiinassa ja Bulgariassa. Tulossa on mm. kaksi Saksan kiertuetta ja esiintyminen Kanadassa.


Tango Primo:
• Johanna Debreczeni, laulu
• Jouni Keronen, laulu & kitara
• Samuli Jokinen, harmonikka

Johanna Debreczeni Party Company
Hyväntuulisia bilemusaa Erinistä Dingoon ja Adelesta Von Joviin.


Esiintymisvalmennus
Johanna tekee laulajille ja esiintyjille esiintymisvalmennuksia, jotka räätälöidään toiveiden ja tavoitteiden mukaan. 

Mitkä ovat tavoitteesi  laulajana ja esiintyjänä? Tähtäätkö kenties laulukilpailuun vai haluatko vain kehittää omaa osaamistasi tulkitsijana ja saada varmuutta esiintymiseesi?
Valmennus sopii tenavatähdistä seniorilaulajiin, aloittelijoista jo kokeneempiin laulajiin.

Myös livestriimit ja videotervehdykset


Pyydä tarjous!

Show&Diner - yritystilaisuudet - tapahtumat - gaalaillalliset - yksityistilaisuudet - tanssilava - kirkkokonsertit - joulukonsertit - etäesiintyminen

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com 

Johanna Debreczeni tangokuningatar

Kuvat: Ira Rönkkö